Taitokortteli - Matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli Joensuussa.

 

Taitokortteli on Joensuun keskustassa toimiva matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli. Vuosien varrella Taitokorttelista on muodostunut matkailijoiden, kaupunkilaisten, käsityön ammattilaisten ja harrastajien keskus. Monipuolinen tarjonta koostuu kahvilan, myymälöiden ja taitokeskuksen palveluista. Alueella järjestetään korkeatasoisia näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia. Viihtyisä ympäristö ja vanhan puutalokorttelin tunnelma kutsuvat viettämään aikaa ympäri vuoden ainutlaatuisessa miljöössä keskellä kaupunkia. Tervetuloa!

 

Taitokorttelin esittelykierrokset

 

Järjestämme Taitokorttelissa esittelykierroksia eri ryhmille joka arkipäivä sekä lauantaina. Arkisin esittely maksaa 60 € ja lauantaina 90 €.

 

Taitokorttelin pihapuu hehkuu kesäisessä auringonvalossa.

 

Historiaa

 

Taitokorttelin värikkäästä historiasta koottu esite kertoo tarinan unelman saavuttamisesta. Esitteestä löydät kattavan kokonaisuuden Joensuun kaupunkihistoriaa, jossa perehdytään mm. kauppaneuvoksen eri rakennuksiin ja Taitokorttelin syntyyn.

Taitokortteli - Tarina unelman saavuttamisesta

Mustavalkokuva Koskikadulta Mustosen talosta 1950-luvulta.

 

Virtuaaliesittely

 

Hienon 360°-virtuaaliesittelyn avulla pääset tutustumaan Taitokorttelin tiloihin ja putiikkeihin kotoa poistumatta. Navigointi tapahtuu helposti tietokoneen hiirtä hyödyntäen ja liikkuessasi voit lukea koottuja tietoiskuja eri putiikeista. Virtuaaliesittely on kätevä apuväline esimerkiksi muualta tuleville ja sijainteihin ennalta perehtyminen auttaa myös shoppailureissun suunnittelua.

Virtuaaliesittely

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0