Yritykset

 

Taitokorttelin upeat putiikit tarjoavat jokaiselle jotakin. Ainutlaatuinen ja lämpöä hehkuva ympäristö kutsuu mukaan jokaisen.

Aiku Ihana

Aiku Ihana on yhden innostuneen ja sitkeän käsityöyrittäjän pienyritys Joensuusta. Löydät myymälästä kestävät ja ainutlaatuiset sauna- ja kodintuotteet: mm. saunamittarit, kiuasastiat, kellot, korut, koristeet ja alustat.

Design By KIETO

Design by KIETO on aito, iloinen herätys arjen harmaudesta, piste i:n päälle asuun kuin asuun, niin arkeen kuin juhlaan. Hurmaavasti kuvitetut, korkealaatuiset korumme ovat kotimaista käsityötä suoraan Joensuusta, ihan tavallisten Hiltusten ruokapöydän äärestä Sinulle.

Helmipihlaja

Helmipihlaja on Leena Jääskeläisen ompelemia perinteisiä Karjalaisia pukuja tarjoava yritys.

Hoitohuone TuiKi

Lempeää vastapainoa arkeesi! TuiKin rentouttavat ja rauhoittavat hoidot auttavat jaksamaan.

Kahvila Nikolai - Nikolai Jäätelöt

Tuoretta, paikallista ja käsintehtyä artesaanijäätelöä! Jäätelökioskilla pääset unohtumattomalle makuretkelle lähimetsän poikki, aina eksoottisten elämysten pyörteisiin. Valmistamme jäätelöt kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita suosien ja meiltä löydät myös raikkaat sorbetit ja vegaaniset gelatot.

Kassara Tattoo

Lemmikkimuotokuvat pastelleilla, värikynillä sekä lyijykynillä. Tatuoinnit.

Kauppaneuvoksen kahvila

Kauppaneuvoksen kahvila on sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin ja täällä voit maistella erilaisia kotileivonnaisia ja karjalaisia perinneherkkuja. Kahvilassa on useita eri tyyppisiä tunnelmallisia huoneita, joissa voit viettää kiirettömän aistinautinnon upeassa ympäristössä.

Kuitukeijun lankapuoti

Kuitukeiju on tunnelmallinen lankapuoti, jonka hyllyt ovat pullollaan lankaihanuuksia Suomesta ja eri puolilta maailmaa.

Matelin Lahja-aitta

Valikoimastamme löydät oman mallistomme naisten vaatteita kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Lahjana ilahduttavat laadukkaat saunatekstiilit ja hullunhauskat karjalanpiirakka-tuotteemme.

Mokomia Lifestyle

Mokomia Lifestyle on pieni, tunnelmallinen ja persoonallinen putiikki upeassa Taitokortteliin miljöössä, korttelin 150-vuotiaassa päätalossa.

Peremmälle

Peremmälle on alkusyksystä 2020 perustettu joensuulainen yritys, joka tuottaa menestystä ja hyvinvointia niin yrityksille, esimiehille, johtajille, johtoryhmille, yksityishenkilöille kuin porukoillekin. Kliininen hypnoterapia, valmennus, työnohjaus, koulutus ja yrityspalvelut.

Sarustiikka

Hurmaava ja huoleton sisustuskauppa! Kivijalkamyymälämme sijaitsee viehättävässä tiilitalossa, entisen takomon tiloissa. Joukossa itsetehtyjä aarteita, kierrätysperiaatteella vanhasta uutta ja karusta kaunista sekä kotimaisia kortteja ja postereita.

Taito Shop

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä, joka sijaitsee Taitokorttelin Tiilitalossa Joensuun ydinkeskustassa. Tarjonta kattaa upean valikoiman alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä ja perinteisiä tuotteita niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen.

Taitokeskus

Taitokeskus Joensuu tarjoaa monipuolista käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Lisäksi sinulla on mahdollista tilata mittatilaustyönä sisustustekstiilejä ja tulla kutomaan erilaisilla loimilla.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0