Tapahtumat

 

KEVÄTKAUSI TUO MUKANAAN MONENLAISIA TAPAHTUMIA

 

Lauantaina 4. helmikuuta korttelin putiikit täyttää Härkäviikkojen Herkkutori. Tarjolla on paitsi paikallisia herkkuja myös muita tuotteita. Mukana mm. Mantsin Makie, Lammun Lumo, Villiyritys, Juuriska, Nokiakka ja Akselin Herkkupaja sekä monia muita.

Taidon ja käsityön viikko alkaa pääsiäisen jälkeen eli 11. huhtikuuta. Viikko huipentuu Ulkoiluta villapaitaasi -päivään lauantaina 15. huhtikuuta.

Taiteen perusopetuksen ryhmät esittelevät taitojaan Taitokorttelissa perjantaina 12. toukokuuta, kun korttelin valtaa Taidepyörre.

Taitokorttelin kesänavaus järjestetään perjantaina ja lauantaina 12.13. toukokuuta.

Joe Vintage 2023 koetaan Taitokorttelissa lauantaina 10. kesäkuuta klo 10–16. Tapahtuma on kunnianosoitus kädentaidoille ja niiden merkitykselle ajassamme, kestävälle kuluttamiselle ja kierrättämiselle. Tulossa mm. Pin Up Sisko 2023 -kilpailu, upeiden autojen näyttely, teemaan sopivaa musiikkia sekä vintageaarteita. Mukana Pin Up Siskot ry ja Hot Rodders Polvijärvi ry.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0