Kädentaidot Hyvinvoinnin Tukena -koulutus

09.01.2024

Kädentaidot Hyvinvoinnin Tukena - koulutus

 

Ryhmämuotoinen kädentaitopainotteinen koulutus, jossa ryhmässä vahvistetaan osallistujan sosiaalisia taitoja ja saadaan positiivista vertaistukea. Kädentaitojen oppimisen myötä parannetaan osallistujan työ- ja toimintakykyä sekä annetaan eväitä, varmuutta ja uskallusta pyrkiä eteenpäin elämässä, joko koulutuksen kautta tai siirtymällä palkalliseen työhön.

Ryhmät kokoontuvat kevään aikana 10 kertaa, kerran viikossa kolme tuntia kerrallaan, 30 tuntia/koulutus. Koulutukseen mahtuu 10 henkilöä/ryhmä. Koulutus on tarkoitettu työttömille, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt.

Toiminnan sisältönä on arjessa tarvittavien kädentaitojen sekä muiden erilaisten kädentaitojen oppiminen ja oppien hyödyntäminen käyttö- ja/ tai sisustustuotteiden valmistamisessa. Esimerkiksi neulominen, virkkaaminen, ompelu/korjausompelu sekä erityistekniikat (esim. metallilankapunonta, mosaiikkityöt, betonivalutyöt jne.). Koulutuksessa huomioidaan kestävä kehitys ja kierrätys otetaan huomioon aiheita suunniteltaessa. Valmistuvat tuotteet tulevat pääasiassa koulutukseen osallistuvien omaan käyttöön.

Ohjaajina ryhmissä toimivat Taitokeskus Joensuun käsityöneuvojat, jotka ovat käsi- ja taideteollisuusalan ja ohjaustoiminnan ammattilaisia ja tottuneet työssään opettamaan ryhmiä.

 

Koulutus ja käytettävät kädentaidon materiaalit ovat osallistujille maksuttomia.

 

Ryhmä 1 aloitus 25.1.2024 klo 10-13, Taitokortteli tiilitalon 2.krs. Taito Galleria päättyy 4.4.2024.

Ryhmä 2 aloitus 11.4.2024 klo 10-13, Taitokortteli tiilitalon 2.krs. Taito Galleria, päättyy 20.6.2024.

 

Ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse 050 315 6946.

Lisätietoja tuija.tekin(at)taitopohjoiskarjala.fi

 

Kädentaitot Hyvinvoinnin Tukena -koulutuksen mainos

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0