Kevään 2024 Onni elää käsityössä - lehti on ilmestynyt

16.01.2024

Onni elää käsityössä - lehden vuoden 2024 kevätnumero on ilmestynyt

 

Taitoliitto valitsi kahdeksatta vuotta peräkkäin vuoden käsityötekniikan, joka on vuonna 2024 korinpunonta. Korinpunonta on vanhimpia käsityötekniikoita, joka on syntynyt tarpeesta säilyttää, kuljettaa ja kantaa tavaroita ja materiaaleja. Korinpunonnan taito ja tekniikat ovat maailmanlaajuisesti hyvin saman tyyppisiä, niitä on eri puolilla maailmaa sovellettu aina paikallisiin materiaaleihin ja tarpeisiin.

Korinpunonta tuleekin näkymään Taitokeskus Joensuun kurssivalikoimassa, jossa monitasoiset, niin aloittelevat kuin jo osaavat kädentaitoharjoittajat, pääsevät tutustumaan korinpunonnan saloihin. Merkkaa kalenteriisi jo Taitokorttelin Käsityölauantai 20.1., jolloin saat esimakua korinpunonnasta.

Onni elää käsityössä - lehti sisältää myös tietoa tulevista kevään kursseista, mitä on Taitokeskus Joensuussa saatavilla. Lisäksi lehdestä voit saada ennakkomaistiaisia tapahtumista, mitä Taitokorttelissa on varalla kevään aikana.

Tule noutamaan oma kappaleesi Taitokeskus Joensuusta ja tutustu Taitokorttelin kevään tarjontaan.

 

Lehden verkkoversion voit ladata tästä.

Korinpunontaa 2
Onni elää käsityössä - slogan
Korinpunontaa

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0