Taitokortteli mukana Sami Kurosen Makumatka Pohjois-Karjalassa -ohjelmassa

26.04.2022

Joensuun Taitokortteli on mukana maakunnan matkailukohteita esittelevässä televisiosarjassa. Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa -ohjelmasarja kuvataan toukokuussa. Jaksot nähdään Nelosella ja Ruudussa juhannuksen jälkeen. Sarja käsittää kuusi puolen tunnin jaksoa Joensuusta ja Joensuun seudulta sekä Ilomantsista, Nurmeksesta ja Keski-Karjalasta.

- Kädentaidot tulevat esille varmasti monella tavalla Taitokorttelissa. Ovathan jo Kauppaneuvoksen Kahvilan herkut täällä tehtyä käsityötä. Lisäksi esille pääsevät paikallisten taitajien monenlaiset tuotteet, korttelin putiikit ovat niitä pullollaan, iloitsee Taito Pohjois-Karjala ry:n toiminnanjohtaja Tuija Tekin.

Televisio-ohjelman tuotanto rahoitetaan VisitKarelian ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton yhteisen hankkeen kautta. Pohjois-Karjalassa mukana sarjan toteuttamisessa on mukana kaikkiaan 21 yritystä. 

- Tämä on koko maakunnalle upea mahdollisuus päästä näyttämään matkailun helmiä ja ennen kaikkea yrittäjien ja matkailukohteiden mielenkiintoisia tarinoita karjalaisen makumaailman äärellä. Sekä ohjelmaan osallistuvat yritykset että ohjelman tekijät odottavat kovasti projektin toteutumista ja sen positiivisia vaikutuksia matkailukysyntään, sanoo markkinointikoordinaattori Anne Kokkonen VisitKareliasta.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0