Taitokorttelin Joulu 15.-17.12. on taas täydessä vauhdissa!

15.12.2023

Tervetuloa Taitokorttelin Jouluun!

 

Taitokorttelin Joulu huipentuu perjantaista sunnuntaihin asti kestävällä tapahtumalla, jossa luvassa paikallisia yrittäjiä tarjoamassa jouluisia tuotteitaan Taitokorttelin omien yrittäjien rinnalla. Tule ja koe ihastuttava jouluntunnelma, jota luovat jouluinen valaistus ja koristelu sekä tunnelmamusiikki. Paikalla on myös Joulupukki vastaamassa perheen pienimpien joulutoiveisiin.

Sään salliessa voit myös tavata ilahduttavat kaverikoirat, jotka iloisesti tervehtivät kävijöitä tapahtuman aikana. Lisäksi Runon ystävät esittävät evankeliumia murteella Kauppaneuvoksen kahvilan portailla, Sirpa Sulopuisto on tulkitsemassa Annan joulukertomuksia sekä Konservatorion kuorot Tulikatti ja Valo esittämässä jouluista musiikkia.

 

Taitokorttelin Joulu on avoinna seuraavin päivämäärin ja kellonajoin:

Pe 15.12. klo 10-17.
La 16.12. klo 10-16.
Su 17.12. klo 12-16.

 

Älä siis jää paitsi joulunajan parhaasta tapahtumasta ja tule siis kokemaan koko perheen voimin Taitokorttelin Joulun aito joulun tunnelma pe-su 15.-17.12.

 

Taitokorttelin Joulun 2021 maaginen pihavalaistus

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0