Taitokorttelin kesän avaus 24.-25.5.

24.04.2024

Tule mukaan viettämään kanssamme kesän avausta Taitokorttelissa!

 

Toukokuun mukana saapuvat viimein kauan kaivatut valo ja lämpö, mitkä herättelevät luontoa esiin ja houkuttelevat kesän viettoon. Siispä onkin otollinen aika viettää kesän avausta Taitokorttelissa pe-la 24.-25.5 klo 10-17 ja 10-15. Luvassa on paikallisia myyjiä tarjoamassa moninaisia tuotteita, työpajoja ja muuta ohjelmaa, kuten esimerkiksi Matelin Lahja-Aitan muotinäytös. 

Taitokorttelin kesän avauksen ohjelmaa on muun muassa:

  • Matelin lahja-aitan muotinäytös
  • Kuitukeijun neulepaja
  • Mokomian taidepaja
  • Sarustiikan kesäkukkatori
  • Taitokeskus Joensuun kädentaitopaja
  • Tiina Miettisen yhteisöllinen taidepaja

 

Taiteilija Tiina Miettisen yhteisöllisessä taidepajassa tarkoituksena on työpajan välityksellä kertoa omat muistosi liittyen Pohjois-Karjalaan. Eri tekniikoiden ja materiaalien avulla voit jättää siten oman muistojälkesi yhteisötaideteokseen! Työpaja sopii kaiken ikäisille ja on osallistumismaksuton.

Lisäksi Kauppaneuvoksen kahvilan omasta kojusta on saatavilla tapahtuman ajan herkullisia korvapuusteja ja kahvia.

 

Tapahtuma on kaikille avoin eikä sisällä pääsymaksua. Tervetuloa mukaan Taitokorttelin kesän avaukseen pe-la 24.-25.5. klo 10-17 ja 10-15!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan myyjänä, tarjolla on teltta- ja mökkipaikkoja hintaan 25€/päivä tai 40€/kaksi päivää. Ota yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)taitopohjoiskarjala.fi tai puhelimitse 050 315 6942 (Tarja Puukko klo 10-16). 

 

Taitokorttelin kesän avauksen 2024 mainos

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0