Tervetuloa tutustumaan Taitokorttelin putiikkeihin!

08.02.2024

Taitokorttelin putiikeista löydät tuotteita moneen makuun

 

Suussa sulavia paikallisherkkuja, käsitöitä ja lahjatavaroita, jotka ilahduttavat jokaista!

Kaikkea tätä ja paljon muuta löydät Taitokorttelin monista puodeista sekä Kauppaneuvoksen kahvilasta. Olipa kiinnostuksenkohteenasi sitten keramiikka, langat tai muut käsityötarvikkeet, lahjatavarat, suomalainen design ja käsityö, sisustus tai persoonalliset asusteet -täältä niitä löytyy!

Taitokorttelin Tiilitalon päädyssä sinua palvelee Taito Shop Joensuu. Täällä teet upeita löytöjä niin lahjaksi kuin omaksikin iloksi, ja mikä parasta: kaikki tuotteet ovat suomalaisen käsi- ja taideteollisuuden helmiä!

Taito Shop Joensuun tuotteita

 

Hurmaavan huoleton sisustuskauppa Sarustiikka valloittaa jo ulko-ovella boheemilla ja rustiikkisella tunnelmallaan. Kevään uutuuksiin kuuluvat esimerkiksi Bergs Potterin aurinkoisen keltaiset kukkaruukut. Sarustiikasta löydät niin monet ihanuudet, että on hyvä, jos lopulta ollenkaan maltat lähteä kaupasta! Sarustiikan löydät tiilitalosta Taito Shopin vierestä.

 

Sisustuskauppa Sarustiikan Bergs Potterin ruukkuja

 

Design by KIETO on joensuulaisten Hiltusten perheyritys, ja oikea laadukkaiden ja kauniisti kuvitettujen korujen aarreaitta. Iloiset tuotteet ovat piristävä herätys arjen harmaudesta ja piste i:n päälle asuun kuin asuun, niin arkena kuin juhlana. Tervetuloa tutustumaan herkullisen värikkäisiin koruihin! Tällä hetkellä tavoitat muuton keskellä toimivan KIETON parhaiten verkkokaupasta.

 

Design by KIETO korvakoruja

 

Taitokorttelin suureen, keltaiseen Mustosen taloon siirryttäessä tullaan Rantakadun puoleisesta päätyovesta ensimmäisenä Kuitukeijun lankapuodin eteen. Tämä tunnelmallinen puoti on pullollaan lankaihanuuksia Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Iloista ja asiantuntevaa palvelua saat myös pienten tuottajien erikoisuuksista.

 

Kuitukeijun lankakeriä

 

Kassara tattoo Mustosen talon yläkerrassa tarjoaa ajanvarauksella niin upeita tatuointeja, kuin myös lemmikkimuotokuvia pastelleilla, värikynillä tai lyijykynillä. Tule ikuistamaan karvainen ystäväsi kuvaan, joka ilahduttaa joka kodin seinällä!

 

Kassara Tattoon tiikeritatuointi

 

Tervetuloa Peremmälle! Käytävän toisella puolella valmiina palvelemaan on ihmisyyden moniottelija Katja Kareisen yritys, josta löydät apua niin oman itsesi kohtaamiseen ja potentiaalisi tunnistamiseen, kuin myös yrityksesi auttamiseen menestyksen tielle. Peremmälle tarjoaa mm. hypnoterapiaa, EDMR-terapiaa, taideterapiaa ja uracoachingia. Varaa aika ja tule vapautumaan menneisyytesi painolastista!

 

Peremmälle ovikuva

 

Aiku ihanan kauniit, keraamiset käyttö- ja koriste-esineet löydät niin ikään Mustosen talon päätykäytävästä. Tule löytämään yhden innostuneen ja sitkeän käsityöyrittäjän kestävät ja ainutlaatuiset kodintuotteet niin lahjaksi, kuin iloksi omaankin kotiin.

 

Aiku ihanan saunamittareita ja saippuanalusia

 

Taitokeskus Joensuu palvelee materiaaleineen, kudontamahdollisuuksineen ja asiantuntevine käsityöneuvojineen keskellä Mustosen talon Rantakadun puoleista päätyä. Tervetuloa inspiroitumaan ja saamaan apua ja vastauksia käsitöitä koskeviin kysymyksiin! Taitokeskuksessa pääset myös ilmoittautumaan Taito Pohjois-Karjalan monipuolisille käsityökursseille.

 

Taitokeskus Joensuu

 

Jatkaessasi kulkuasi löydät itsesi Taitokorttelin uusimman yrityksen, Helmipihlajan edestä. Jo käytävälle välittyy ihastuttava tunnelma tästä Leena Jääskeläisen karjalaista pukutraditiota ja perinneasuja tarjoavasta kammarista. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia, saamaan tietoa, tilaamaan Leenan käsin ompelemia vaatteita ja kokeilemaan monenlaista tekemistä lyhytkursseille!

 

Karjalaisia perinneasuja

 

Mokomia Lifestyle on pieni, iloisen persoonallinen putiikki Mustosen talon kulmassa. Täältä löydät hurmaavan sekoituksen mm. koruja, asusteita ja sisustustavaroita eri tyyleissä ja väreissä. Valikoiman tuotteet ovat enimmäkseen suomalaisten pienyritysten valmistamia. Tule elämykselliselle vierailulle hauskojen, kauniiden ja aivan uudenlaisten tuotteiden pariin!

 

Mokomia Lifestylen tuotteita

 

Matelin lahja-aitan ja sen monet ihanuudet löydät Mustosen talon Koskikadun puoleiselta käytävältä. Tervetuloa tekemään löytöjä- esimerkiksi naisten vaatteita kierrätys- ja luonnonmateriaaleista, saunatekstiilejä, lasten perinnevaatteita, hauskoja karjalanpiirakka- tuotteita ja ystävänpäiväteemaisia, pienempiä ja suurempia muistamisia ystävillesi. Täältä löydät lahjat läheisillesi kaikkiin tilanteisiin!

 

Matelin lahja-aitan tuotteita

 

Anna kierroksellesi Taitokorttelissa suussa sulava loppuhuipentuma! Mustosen talon päädyssä palveleva, ihastuttavan idyllinen Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa niin suolaiset kuin makeatkin herkut suoraan omasta keittiöstä. Tilaa herkut myös omaan kotiisi! Kauppaneuvoksen kahvilan moneen taipuvissa kokous- ja juhlatiloissa järjestät myös juhlat ja muut tapahtumat kätevästi.

 

Kauppaneuvoksen kahvilan Valkoinen salonki

 

Tervetuloa Taitokortteliin!

 

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0