Tule kursseille – tänä keväänä tehdään Hexagon-koreja ja palmikkopantoja

09.02.2022

Taito Pohjois-Karjala ry:n kevätkauden kurssit käynnistyvät parhaillaan. Kurssiryhmät ovat pieniä, joten niille on turvallista tulla. Kursseja on tarjolla niin Joensuussa, Ilomantsissa kuin Lieksassakin, ja ne tarjoavat paljon väriä ja iloa kevääseen. Mukaan tarvitset vain uskallusta yrittää ja iloista innostusta.

Taitokeskus Joensuun kursseista voisi mainita vaikkapa lauantaina 12. helmikuuta käynnistyvän kurssin, jolla opetellaan kinnasneulatekniikkaa. Villalangasta valmistuu kaunis palmikkopanta.

Tiistaina 15. helmikuuta opetellaan puolestaan tuftaamaan. Maailmalla sydämiä valloittanut punch needle- eli tuftausneulatekniikka on helppo tapa valmistaa lenkkinukkaista tai aivan sileää pintaa. Kurssilla pääset tutustumaan tekniikkaan ja valmistamaan Outi Santaniemen suunnitteleman Karjalanruusu-seinätekstiilin.

 

Vuoden käsityötekniikka 2022 on värjäys luonnonväreillä. Joensuussa värjäyksen maailmaan pääsee torstaina 17. helmikuuta, kun aiheena on mikrovärjäys reaktiiviväreillä. Opettajat lupaavat, että värjäys on helppoa, nopeaa ja hauskaa.

 

Taitokeskus Ilomantsissa lauantai 12. helmikuuta sujuu makrameesolmeilun opettelun parissa. Kurssityönä toteutetaan amppeli tai pieni seinätekstiili.

Taitokeskus Lieksassa voi puolestaan opetella vaikkapa työstämään nauhamaista rottinkia. Kurssilla syntyy Hexagon-kori, joka on kaunis, moderni ja käytännöllinen sisustuskori. Kurssi järjestetään lauantaina 29. maaliskuuta.

 

Ilmoittaumisohjeet ja tarkemmat tiedot kursseista löydät verkkosivuiltamme. Siellä myös runsaasti kevään muita kursseja, tutustu ja innostu!

-Meidän osaavien kurssiopettajien ohjauksessa jokainen löytää tekemisen ilon, oli taitotasosi minkälainen tahansa, kannustaa käsityökulttuurivastaava Kati Korhonen.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0