Tyhy-toiminta yrityksille ja yhteisöille

 

Taito Pohjois-Karjala tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ympärivuotista virkistäytymistä käsityöpajoissa. Käsityöt ovat tunnetusti hyväksi ihmisen mielenterveydelle ja tuottavat tekijässään mielihyvää. Tekemisen aikana aivotoiminta vilkastuu ja toiminnan hidas tempo sekä taiteellisuus rauhoittavat mieltä. Toiminnan tavoitteellisuus myös korostaa saatuja positiivisia vaikutuksia. Voit olla oman elämäsi muotisuunnittelija loihtimalla yksittäisen tuotteen tai vaikkapa kokonaisen malliston.

Vain kekseliäisyytesi ja kädentaitosi ovat rajana sille, mitä voit luoda ja onneksi jälkimmäiseen auttaa, mikäli annat itsesi kehittyä harjoittelemalla. Käsityöpajat räätälöidään asiakkaan toiveiden ja taitotason mukaisesti, joten mukaan voi lähteä hyvin vähäisilläkin kädentaidoilla. Aloittaminen on tunnetusti se vaikein askel, joten lähde rohkeasti vain kokeilemaan.

 

Hymyilevä nainen syleilemässä kudottua mattoa tai loimea

 

Ryhmä voi valita valmiiksi räätälöidyistä paketeista itselleen sopivimman. Pakettiin kuuluvat tarvittavat työvälineet, materiaalit, kahvi- tai lounastarjoilu ja ohjaus yhdistyksen tai yrityksen tiloissa. Virkistystoiminta voi olla hetki keskellä päivää tai osa suurempaa ohjelmaa koulutus- tai henkilöstöpäivässä. Ehkä kädentyöt vakinaistuvat yrityksen virkistystoiminnassa ja siten kohottavat työntekijöiden yleistä mielenlaatua. Tyytyväinen työntekijä ei ole vain yrityksen vaan koko yhteiskunnan etu.

Ota siis yhteyttä Taitokeskukseen ja varaa sinulle sopiva toiminta yrityksellesi tai yhteisöllesi. Yhteystiedot löydät alta.

 

Taitokeskus Joensuu
Koskikatu 1, Taitokortteli
80100 JOENSUU
Puh. 050 315 6946
joensuu(at)taitopohjoiskarjala.fi

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0