Tintin Puoti pop up

Tintin Puoti on vuodesta 2011 alkaen Joensuussa toiminut käsityöpuoti. Nyt toukokuussa myös pop up -myymälänä Taitokorttelissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat itsetehdyt käsityöt pääasiassa ompelemalla, neulomalla ja askartelemalla. Lisäksi saat kauttamme HomCare -tuotteet ja Hopea-puro -korut. Teemme myös pieniä korjausompelutöitä.

Kaikki ommellut tuotteet ovat itse valmistettuja. Arvostamme tuotteiden valmistuksessa kestävyyttä, ekologisuutta, paikallisuutta ja käytännöllisyyttä.  Suosituimpia tuotteitamme ovat mm. lämpö-kylmähauteet ja muut pellavatuotteet kuten laudeliinat, kassit, wc- ja muovikassipussukat sekä erilaiset pyyhkeet.

 

Päätuotteitamme ovat myös neuleet kuten sukat, lapaset, hatut ja huivit. Valikoimastamme löytyy runsaasti miesten, naisten ja lasten sukkia. Lapasista erityisesti värikkäät siililapaset ovat suosittuja. Kokoja niistä löytyy vauvasta vaariin.

Myös tyynyliinat ja erilaiset pyyhkeet ovat suosittuja. Tyynyliinoja on nyt puodissa esillä 24 eri kuosia. Pyyhkeistä suosikki on ekokankaiset 'ovenkahvapyyhkeet'. Niitä on paljon eri värejä ja kuoseja.

 

HomCare jälleenmyyjänä olen toiminut vuodesta 1996 alkaen. Tuotevalikoimaan kuuluvat SWIPE-pesuaineet, Naturcare- ja DEESSE-ihonhoitotuotteet sekä mikrokuitusiivousvälineet.

Hopea-Puro -koruissa on korva-, käsi- ja kaulakoruja. Tuotteet ovat koruterästä, hopeaa tai hopeoituja. 

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Tutustu yrityksen omiin sivuihin

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0