JOENSUU

Kasvivärjäyskurssi


Ensimmäinen kerta 05.07.2024 klo 17:00 - 20:00
Perushinta 66,00 €
Jäsenhinta 59,40 €
Paikkoja 10
Kurssin taitotaso circleradio_button_uncheckedradio_button_unchecked
Paikka Taitokortteli, JOENSUU
Kurssilla värjätään villalankaa tuoreista kasveista saatavilla väreillä. Värjäykseen tarvittavat kasvit jokainen kerää itse myöhemmin annettujen ohjeiden mukaan. Kurssimaksu 66 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun.

Tapahtuman toistokerrat

06.07.2024 klo 10:00 - 14:00

Kurssiluokka sijaitsee toisessa kerroksessa. Käytössä on tuolihissi. Kysythän lisätietoja esteettömyydestä Taitokeskus Joensuusta puh. 050 315 6946.


Ilmoittaudu

Kurssilta kerätään lisätietoja osallistujistamme jotka tulee välittää Opintokeskus-Sivisille. Voit lukea heidän tietosuojaselosteensa täältä.

Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää, ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään seitsemän. Kurssimaksu maksetaan verkkoilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön. Taito Pohjois-Karjala ry:n jäsenet saavat yhdistyksen omilla kursseilla kurssimaksuista -10 %. Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


* - merkityt kentät ovat pakollisia

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0